Fotocompliment 765

Juntos – zorgen voor jezelf

Behandelcentrum voor psychiatrische zorg in hartje Zwolle!

Meer info

Leren voor jezelf zorgen

Juntos is een kleinschalig behandelcentrum voor psychiatrische zorg in hartje Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. de behandeling van eetstoornissen bij jongeren. Ook behandelen we als specialistische GGZ volwassenen met uiteenlopende psychische klachten. Tijdens de behandeling gaan wij naast jou staan en leer je hoe je voor jezelf zorgt. Zo kun jij de verantwoordelijkheid nemen en aan het werk gaan!

Zo ervaren anderen Juntos

  • “Door de ervaringsdeskundigheid van mijn therapeut weet ze precies hoe ik me voel en wat ik denk, hierdoor kan ze me goed helpen en begrijpt ze alles. Ook durf ik daardoor heel veel dingen te vertellen, terwijl ik sommige dingen bij andere therapeuten die ik heb gehad niet zou vertellen.”

  • “Wij bemerken bij de behandelaar veel (ervarings)deskundigheid, doortastendheid, werken vanuit het hard, verder, wijzer en dieper kijken en werken dan alleen vanuit het cognitieve stuk. Ze heeft veel ervaring en beheerst veel technieken die helpend zijn.”

  • “Ik heb door mijn behandelaar meer inzicht in mezelf gekregen, waar ik erg dankbaar voor ben. Haar vertrouwen in mij, de rust die ze uitstraalt en haar begrip voor mijn proces waren de drie uur durende reis die ik elke week maakte meer dan waar. Je bent bij haar in goede handen!”

  • Het eerste woord dat in mij opkomt als ik denk aan hoe we de hulp van Juntos aan mijn dochter van 16 hebben ervaren als ouders is ’thuiskomen’. Thuiskomen na een periode van hulp in de reguliere GGZ.”

Lees meer ervaringen
Fotocompliment 744
  • Ben je ziek of kan jouw afspraak onverhoopt niet doorgaan? Dat kan gebeuren natuurlijk, bel of mail naar de office (085 484 7700) om jouw afspraak te verzetten.

  • Hoe en of jouw behandeling wordt vergoed hangt af van een aantal factoren. Lees hierover meer op onze pagina vergoedingen. Mocht je er niet uitkomen, bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

  • Let op: momenteel hanteren wij een aanmeldstop voor volwassenen.

    Aanmelden kan via het contactformulier op onze website. Onze office neemt naar aanleiding van jouw aanmelding contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Wil je meer weten over de behandeling? Kijk dan op onze pagina behandeling.